top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
תמונת הסופר/תאילנה טל - ככה אני אופה את זה

כרוב ממולא קצת אחרת - אילנה טל

עודכן: 20 בנוב׳ 2023

כרוב ממולא קצת אחרת - אילנה טל


נשבעת לכם זה נראה כמו פרגיות זו מנה מושלמת לשולחן החג ובכלל

שולקים כרוב

אני אוהבת להשתמש בכרוב בלאדי, השטוח


מוציאים את הליבה מהמרכז

מרתיחים מים בסיר גדול מכניסים את הכרוב ולאט לאט מקלםים את השכבות

מצננים


במחבת מטגנים בצל גדול קצוץ עד הזהבה

מוסיפים בשר טחון כ 400 גרם ומטגנים עד פירוק מוסיפים כוס אורז בסמטי ומערבבים, קוצצים חופן פטרוזליה כוסברה ושמיר ומוסיפים גם, מתבלים במלח ופלפל שחור ומטגנים עוד דקה עם התבלינים


ממלאים

את הכרוב שנותר מסדרים בתחתית הסיר

לוקחים כל עלה כרוב וחותכים את ה"עורק" העבה ממרכז הכרוב

לוקחים צלוחית עמוקה ופורסים עליה את הכרוב

ממלאים וסוגרים את הכרוב מעל המילוי,הופכים ומניחים בסיר כך עם כולם

ל"רוטב"

4 כפות רסק עגבניות

מים רותחים

מלח

פלפל שחור


מעט נענע יבשה ומעט אבקת מרק עוף

יוצקים על הכל מניחים מעט צלחת מכסים במכסה

מביאים לרתיחה מנמיכים אש ומבשלים כשעה וחצי


טיפים/תובנות לאחר מעשה:

אל תדחסו מדי את המלית לכרוב תעטפו רופף


בדיאבד היתי מבשלת כמה דקות את האורז לפני ההוספה למחבת כי במהלך הבישול הוספתי עוד נוזלים עד שהתבשל לגמרי.


אני אוהבת להכניס ךתנור לוהט ל 5 דקות לקבלת גוון יפה לכל סיר/תבשיל שאני מכינה


בתאבון וגמר חתימה טובה

********

מוצר מומלץ❣️

הקריספר המקורי - מגש ורשת לטיגון ואפייה ללא שמן, במחיר בלעדי ובמשלוח חינם.

לפרטים 👇🏼

🔝

הצטרפו לקבוצת המתכונים והמבצעים שלנו👇🏼

👩🏻‍🍳




Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page