מצרכים: כרובית בינונית ,לחתוך לפרחים. אני משרה במים קרים את הפרחים עם מלח. חצי שעה. מסננת, ושוטפת, בסיר עם מים ,וכך מלח. לבשל את פרחיי הכרובית. כעשר דקות . עד לכרובית מעט רכה. לשים לב לא לבשל. בישול מלא. לסנן מהמיים.
בקערה1
3 ביצים 2 כפות מיונז לא חיב כפית חרדל דיז׳ון מלח. פפריקה מתוקה .כפית. מעט פלפל שחור. כל תיבול האהוב עליכם. לערבב היטב.
בקערה 2
פרורי לחם מוזהבים רגיל פנקו (המועדף עליכם) מלח . פפריקה מתוקה כפית.
ואז לטבול כל פרח כרובית בביצים. לאחר מיכן לצפות בפרורי לחם. לחמם שמן במחבת .ולטגן שהשמן ,חמים . בדקו עם כף עץ, הניחו במרכז המחבת, אם מופיעים בועות קטנטנות. זה הזמן לטגן
לא לטגן בשמן קר ולא בשמן רותח.
להעביר לצלחת עם נייר סופג. לכסות עם המכסה עד להגשה. טעים
למעדיפים בתנור , לחמם תנור 180 מעלות
2 כפות מיונז כפית חרדל דיז׳ון מלח. כף וחצי שמן זית פפריקה מתוקה .כפית. מעט פלפל שחור. לערבב היטב. לטבול את הכרובית ולצפות בפרורים לחם. להניח בתבנית עים נייר אפיה. אפיה רבע שעה 20 דקות. שימו לב לא ליבש את הכרובית בתנור.
Comments