כרובית מטוגנת ברוטב עגבניות מנה ממכרת
פרחי כרובית גודל בנוני להשרות 10 דקות ברבע כוס חומץ,ולשטוף, ולסנן. לתת חצי בישול במים . לסנן לטבול בביצה ובפירורי לחם+מרק עוף+ פפריקה מתוקה+חריפה. ולטגן בשמן עד השחמה ולהניח בצד
רוטב: לטגן בצל ענק קצוץ עם מעט שמן להוסיף תבלינים מלח,פפריקה מתוקה,חריפה,צ'ילי חריף,כרכום, לערבב לאחר דקה להוסיף קופסא קטנה 100 גר רסק עגבניות,קופסא עגבניות מרוסקות 250 גרם..לתת רתיחה ולהנמיך על להבה נמוכה 5 דקות
להוסיף 2 כוסות חד פעמי מים.חצי כף סוכר..רתיחה,ולהוסיף את פרחי הכרובית 10 דקות להבה נמוכה ממולא לאכול עם חלה חמה וטריה או בייגל ירושלמי..בתאבון
Comments