כרובית מטוגנת בפרורי לחם זהובים, תוספת טעימה ומפנק שאין מי שלא אוהב.. רק אל תשכחו את הרטבים ליד, צילי מתוק. . . . כרובית מטוגנת - עטרה ז׳ורנו
*מרכיבים:* כרובית 3 ביצים. חבילת פרורי לחם. מלח, פלפל שחור. שמן- לטיגון.
*אופן ההכנה:* 1. לחתוך את הכרובית לפרחים קטנים. 2. לבשל את הכרובית כ-25 דקות עד לריכוך חלקי. 3. יש לשים את הכרובית בתוך מסננת להתקררות ולהורדת הנוזלים. 4. בקערה יש לערבב היטב את הביצים וטבול את הכרובית בביצה. 5. בצלחת נפרדת יש לשים פרורי לחם עם שומשום והתבלינים מלח והפלפל. 6. יש לצפות את הכרובית עם הביצה בצלחת הפרורים לחם. 7. יש לטגן בשמן עמוק כ-1-2 מכל צד. 8. יש לטבול את הכרובית עם רטבים ליד.
コメント