top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
תמונת הסופר/תעטרה ז'ורנו

כרובית מטוגנת - עטרה ז׳ורנו

כרובית מטוגנת בפרורי לחם זהובים, תוספת טעימה ומפנק שאין מי שלא אוהב.. רק אל תשכחו את הרטבים ליד, צילי מתוק. . . . כרובית מטוגנת - עטרה ז׳ורנו

*מרכיבים:* כרובית 3 ביצים. חבילת פרורי לחם. מלח, פלפל שחור. שמן- לטיגון.

*אופן ההכנה:* 1. לחתוך את הכרובית לפרחים קטנים. 2. לבשל את הכרובית כ-25 דקות עד לריכוך חלקי. 3. יש לשים את הכרובית בתוך מסננת להתקררות ולהורדת הנוזלים. 4. בקערה יש לערבב היטב את הביצים וטבול את הכרובית בביצה. 5. בצלחת נפרדת יש לשים פרורי לחם עם שומשום והתבלינים מלח והפלפל. 6. יש לצפות את הכרובית עם הביצה בצלחת הפרורים לחם. 7. יש לטגן בשמן עמוק כ-1-2 מכל צד. 8. יש לטבול את הכרובית עם רטבים ליד.









5 צפיות0 תגובות

コメント

5つ星のうち0と評価されています。
まだ評価がありません

評価を追加
bottom of page