כרובית מטוגנת קריספית - במטבח עם דיתוש
המצרכים:
ראש כרובית.
פירורי לחם מעורבבים עם שומשום.
מלח, פלפל.
שמן זית
2 ביצים טרופות.
הכנה:
לחלוט את פרחי הכרובית במים רותחים בקערה כעשר דקות.
לנגב עם מגבת.
לטבול את פרחי הכרובית בביצה הטרופה, לנער בעדינות מעודפים, ולכסות בפירורים.
לטגן בשמן משני הצדדים כשתי דקות.
בתאבון ♡
דיתוש
********
המלצת האתר:
ניתן לרכוש אצלנו בחנות האתר את מארז התבלינים - 15 קופסאות איכותיות במחיר בלעדי👇
Comments