כרובית עם פרורי קרוטונים וחמאה - אמונה בוארון
המצרכים:
ראש כרובית בנוני
5 כוסות מים
1 כף מלח
1 כוס קרוטונים טחונים גס
100 גרם חמאה ממומסת
1 כף שום כתוש
מלח, פלפל שחור, לפי הטעם
אופן ההכנה:
לבשל את הכרובית במי מלח בערך 5 דקות להשגיח שהכרובית לא תתרכך מדי.
לתבל את החמאה בשום ומלח
והפלפל למרוח על הכרובית ומסביב לה, לפזר את הקרוטונים על הכרובית להכניס לתנור שחומם ל-180 מעלות, עד שהכרובית משחימה.
********
המלצה:
סט סירים ומחבתות מבית דארנה - איכותיים ביותר 👇
תגובות