top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
תמונת הסופר/תהשף הפשוט קובי פרידמן

כרובית שלמה אפוייה בתנור עם רוטב מיוחד ובציפוי שומשום בצבעים טבעוני ללא

כרובית שלמה אפוייה בתנור עם רוטב מיוחד ובציפוי שומשום בצבעים טבעוני ללא גלוטן:

לקחת כרובית בינונית טרייה להוריד עלים לישר את הגבעול מלמטה ולקדוח בגבעול עם מקדח ממולאים כ3 ס״מ במרכז חור(לריכוך מהיר),

להכניס לסיר עם מים ומעט מלח הימלייה לבשל מתחילת רתיחה 15 דקות לסנן ולצנן,

להכין רוטב לציפוי:להכניס לקערית ערבוב 2 כפות דבש כף חרדל דיז‘ון גרגירים 2 כפות סויה כף שמן זית לערבב לתערובת אחידה,

להניח את הכרובית על נייר אפייה בתבנית אפייה,

למרוח את הרוטב כולו לקשט עם שומשום קלוי על שני רבעים ושומשום שחור על שני רבעים,

להכניס לתנור חם על 200 מעלות טורבו לאפות עד הזהבה יפה כחצי שעה ובתאבון.

הי היי הייי אוהבים לבשל ולאכול!.

ביקור מעקב ולייייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.

״קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם״

בפייסבוק כל מתכון מצולם לפי שלבי הביצוע.

כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הפתעות והגרלות.

מענה מהיר וזמין על שאלות.

אהבתם ? כנסוווו עיקבווו ליייקוו תהנווו שתפו וספרו לחבריכם.

ובבלוג שלי באתר המלצה.

ובאינסטגרם. kobythesimplechef


61 צפיות0 תגובות

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page