כרעיים ותפוח אדמה ברוטב שום שמן זית
וצ׳ילי מתוק - ורד צ'אפו
* 2 קילו כרעיים (או לפי מספר סועדים)
* תפוחי אדמה קטנים
* שמן זית
* 5 שיני שום
* גמבה אדומה אחת
* מלח, פלפל שחור, כפית שום גבישי , רוזמרין
* ו4 כפות צ׳ילי מתוק
אופן הכנה:
* נבשל את תפוחי האדמה חצי בישול
* בסיר נסדר את הכרעיים
* נוסיף את הגמבה חתוכה לרצועות
* את שיני השום
* ואת תפוחי האדמה שבישלנו
* נזלף בנדיבות שמן זית מעל הכל
* נתבל במלח , פלפל שחור, רוזמרין ושום גבישי
* נעסה הכל טוב נכסה ונכניס לתנור שחומם מראש ל190 מעלות ל30 דקות
* לאחר מכן נוציא נמרח את הצ׳ילי על הכל
* נחזיר לתנור מכוסה לעוד שעה
* לאחר מכן נוריד את המכסה נעלה מעלות ל200/250
* לעוד 20 דקות שיקבל צבע שחום ויפה
* סך הכל התבשיל בתנור בערך שעתיים
* בתאבון
*********
המלצת האתר:
ניתן לרכוש אצלנו בחנות סיר רוסטר איכותי מבית Darna, בעל 5 שכבות ציפוי אבן שיש 👇🏽
.
Comments