top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
תמונת הסופר/תבמטבח עם דיתוש

לאבנה ביתית - במטבח עם דיתוש


לאבנה ביתית - במטבח עם דיתוש


בקבוק גדול של יוגורט כבשים/עיזים (ליטר)

2 גביעים נוספים של יוגורט

כף מלח שטוחה(אפשר להוסיף יותר או לגרוע ע"פ טעמכם האישי).

בד טטרה(חיתול של פעם) נקי


לערבב בקערה גדולה את היוגורט והמלח.

לשים את הבד בתוך קערה אחרת כשהשוליים יוצאים החוצה.


לשפוך את היוגורט המעורבב לתוך הקערה עם החיתול.


לקשור את 2 הפינות הנגדיות של החיתול ואת השתיים הנותרות.


לתלות מעל לברז בכיור ולשים מתחת קעקה ריקה שתכיל את הנוזלים שיזלו(יהיו המון נוזלים).


לתת ללאבנה להגיר נוזלים לכמה שעות או ללילה(אם מעדיפים מרדם דליל אז פחות שעןת, אם סמיך שניתן לכדרר לכדורים אז לילה שלם).


לאחר כמה שעות, לפתוח את החיתול ולהוציא את הלבאנה לקופסא ולמקרר.

***בעת ההגשה להזליף מעט שמן זית ולזרות מעל זעתר.


*** ניתן גם לכדרר לכדורים ולגלגל/לצפות בשומשום שחור/זעתר/פפריקה מתוקה+מעט חריפה או צ'ילי גרוס.


בתאבון ♡ דיתוש


********

המלצה:

סט סירים ומחבתות מבית דארנה - איכותיים ביותר 👇







Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page