לאפה כשרה לפסח - מירב מלכה
המצרכים:
500 גרם קמח תפו"א.
1 שקית אבקת אפיה.
1 כוס קמח מצה דק.
1 כף מלח.
1 כף סוכר.
1 כף שומשום.
2 ביצים.
1/2 כוס שמן.
4 כוסות מים.
אופן ההכנה:
בקערה ערבבו היטב את כל המצרכים עד לקבלת בלילה אחידה.
חממו מחבת טפלון ושפכו מהבלילה באופן אחיד, טגנו משני הכיוונים עד להשחמה קלה.
הוציאו על צלחת ומלאו כרצונכם.
בהצלחה
Merav 🍰
********
המלצת האתר:
ניתן לרכוש אצלנו בחנות את משטח הסיליקון המקורי והאיכותי 👇🏽
Comentarios