לביבות - אריאלה
2 תפוחי אדמה בינוניים מזן דזירה, מבושלים ומעוכים לפירה חלק
1 קישוא מגורר על פומפיה
חופן קטן פטרוזילה קצוצה דק
2 בצלים בינונים קצוצים ומטוגנים עד הזהבה
2 ביצים
רבע כוס פירורי לחם / או 2 פרוסות לחם רטובות ,סחוטות ומפוררות
לתבל במלח ,פלפל שחור גרוס ורבע כפית כורכום
שמן לטיגון
- מערבבים את כל המרכיבים בקערה נוותנים לתערובת לנוח בצד
- ממלאים כף מהתערובת ובעזרת כף נוספת מחליקים אל המחבת
- מטגנים בשמן כשלוש דקות מכל צד עד הזהבה יפה
Yorumlar