לביבות סלמון ובטטה אפויות בתנור
מצרכים:
✔️בטטה בינונית
✔️225 גרם פילה סלמון, ללא העור
✔️ביצה
✔️1/2 כוס קמח שקדים
✔️כפית מלח
✔️1/4 כפית פלפל שחור
לקישוט:
✔️1/4 כוס בצל ירוק
הוראות הכנה:
✔️מחממים תנור לחום של 200 מעלות.
✔️מרפדים תבנית בנייר אפייה משומן קלות, מניחים את הסלמון ואופים כ – 15 דקות.
✔️שוטפים ומקלפים את הבטטה ומאדים אותה עד שהיא רכה.
✔️מועכים בקערה את הבטטה והסלמון.
✔️מוסיפים ביצה, קמח שקדים, מלח ופלפל ומערבבים היטב.
✔️יוצרים 8 לביבות, מניחים אותן על תבנית האפייה ומשטחים אותן בעדינות.
✔️אופים במשך 30 דקות. לאחר 15 דקות, הופכים את הלביבות וממשיכים באפייה לעוד 15 דקות נוספות.
✔️מפזרים מעל בצל ירוק ומגישים לצד סלט טרי.
בתאבון!
Comments