לביבות תפו"א ובטטה ללא גלוטן:
לרסק על פומפייה דקה 4 תפו"א ו2 בטטות לסחוט מנוזלים’
להוסיף 2 ביצים כוס קמח חומוס (אפשר רגיל\תופח)כף אבקת מרק פרווה מלח פלפל לפי הטעם חצי כפית סודה לשתייה (אם הקמח תופח אין צורך בסודה לשתייה)לערבב’
לחמם שמן ליצור לביבות לטגן משני צדדים עד הזהבה יפה’
להעביר לנייר סופג ובתאבון.
(אפשר לשדרג עם בצל מטוגן במקום הרגיל)
(להגיש עם שמנת חמוצה ועירית
הי היי הייי אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב ולייייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.
״קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם״
בפייסבוק כל מתכון מצולם לפי שלבי הביצוע.
כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הפתעות והגרלות.
מענה מהיר וזמין על שאלות.
אהבתם ? כנסוווו עיקבווו ליייקוו תהנווו שתפו וספרו לחבריכם.
ובבלוג שלי באתר המלצה.
ובאינסטגרם. kobythesimplechef
Opmerkingen