לביבות תפוחי אדמה צבעוניות - זיוה כהן עושה קסמים במטבח
מצרכים:
4 יחידות תפוח אדמה לבן
4 יחידות תפוח אדמה סגול
1 בטטה כתומה גדולה
1 בצל גדול
4 ביצים
4 כפות גדושות (בהריון) קמח
מלח
שמן קנולה לטיגון
אופן הכנה:
לגרר במגררת גסה או במעבד מזון עם דיסקית מגררת את כל הירקות להניח במסננת לפזר מלח ולהמתין 10 דקות להגרת נוזלים.
לאחר לסחוט היטב ולהעביר לקערה לערבב עם ביצים וקמח ולבדוק טעמים.
לחמם שמן בסיר שטוח ליצור קציצות ולטגן.
הכי טעים עם דיפ תערובת גבינה לבנה, שמנת חמוצה ועירית😋
*****
מומלץ!! ניתן לרכוש אצלנו בחנות האתר את הפומפיה והמגרדת המקורית!!! 👇🏽
תגובות