לבנה מסורתית ביתית עם פסטו פטרוזיליה וכוסברה לשבועות ולנשנוש,לקחת בקבוק יוגורט כבשים 2\1 ליטר 5% ואחד גביע שמנת חמוצה כפית מלח לערבב להכניס לחיתול בד,להניח על מסננת מעל סיר במקרר לירידת הנוזלים ל24 שעות, להכניס לקערה להוסיף 4 כפות פסטו פטרוזיליה וכוסברה (להכניס לבלנדר חזק חבילת פטרוזיליה רק העלים חבילת כוסברה רק העלים 2\1 -4\3 כוס שמן זית 60 ג"ר גבינת פרמזן מגורדת כפית מלח גס 2 שיני שום 50 ג"ר צנוברים קלויים על מחבת יבשה 4\1 כפית צילי גרוס לערבב בהתחלה עם חצי כוס שמן זית למחית אחידה אם סמיך להוסיף את יתרת שמן הזית)לערבב ובתאבוןהי היי הייי אוהבים לבשל ולאכול!. ביקור מעקב ולייייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם. ״קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם״ בפייסבוק כל מתכון מצולם לפי שלבי הביצוע. כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הפתעות והגרלות. מענה מהיר וזמין על שאלות. אהבתם ? כנסוווו עיקבווו ליייקוו תהנווו שתפו וספרו לחבריכם. ובבלוג שלי באתר המלצה. kobythesimplechef ובאינסטגרם.
top of page
bottom of page
Comments