קלה ומטריפה עוגת שמרים ללא התפחה במילוי שוקולד - נועם זיגדון
כוס מדידה אוניברסלית
קרדיט לעידו פילפל
לבצק:
500 גרם קמח
100 גרם מחמאה או חמאה רכה
¾ כוס מים או חלב
2 ביצים L
½ כפית שטוחה מלח
¼ כוס סוכר
1 כף שמרים
למילוי:
ממרח שוקולד/ השחר קינדר
ללוש 10 דקות לבצק רך ואחיד
להעביר למשטח מקומח
לחלק ל-4 חלקים
לכדרר לכדור
לכסות ולתת לבצק לנח 10 דקות
לפתוח כל כדור למלבן דק
למרוח כל כדור בשוקולד
לגלגל לרולדה
להבריש בביצה
לחרוץ חריצים לא עד הסוף
לאפות בתנור שחומם מראש
על 180° כ-20 דקות
לאחר האפיה לחרוץ את העוגיות
באהבה נועם זיגדון
***********
מוצר מומלץ 💥
מכונה להכנת עוגיות מרוקאיות - המקורית והאיכותית מבית Konstar, להזמנות 👇🏼
🔝🔝
מוזמנים להצטרף לקבוצת המבצעים והדילים הסודיים שלנו 👇🏼
👩🏼🍳
לקבוצת המתכונים בוואטסאפ 👇🏽
.
Comments