top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
תמונת הסופר/תזיוה כהן עושה קסמים במטבח

לזניה איטלקית - זיוה כהן עושה קסמים במטבח

לזניה איטלקית, 4 מנות אישיות - זיוה כהן עושה קסמים במטבח


מצרכים:

8 עלי לזניה

1 חבילה גבינת כנען

1 בצל גדול קצוץ

חבילה עלי תרד בייבי טרי (200 גר')

30 גרם חמאה

מלח

פלפל

5 כפות גבינת מוצרלה

רוטב

400 מיל' שמנת מתוקה

חצי כוס חלב+1/4 כוס

כף שטוחה קורנפלור

מלח

חצי כפית אגוז מוסקט

לפיזור מעל הלזניה גבינת פוקורינו או כלל גבינה צהובה אהובה עליכם

ובהגשה פרמז'ן ועירית קצוצה.


אופן הכנה:

נרתיח סיר עם מים לאחר הרתיחה נכניס את עלי הלזניה לריכוך עד שלב אל דנטה

נוציא נקרר ונחצנ כל עלה.

4חצאים לכל מנה .


נכניס למחבת בצל עם חמאה ונזהיב נוסיף את התרד ונקפיץ נתבל במלח ופלפל ונמשיך לערבב עד אידוי נולים, נקרר ונוסיף אל הגבינה.

לאחר נוסיף מלח פלפל מוצרלה נערבב היטב כעת מרכיב את המנה.


נקח מחבת או תבנית אישית ונניח חצי עלה מעליו תערובת גבינה נחזור על מילוי הגבינה שלש פעמים סה"כ ארבעה חצאי עלים.


בסיר נכניס שמנת וחצי כוס חלב ונביא לרתיחה נוסיף תבלינים.


ל 1/4 כוס חלב קר נוסיף קורנפלור נערבב היטב לאחר נוסיף לסיר ובעזרת מקצף ידני נערבב כל הזמן על אש קטנה, התערובת מתעבה הופכת מעט לסמיכה.


נמזוג את הרוטב שמנת המוכן מעל כל מנה נוסיף גבינת פוקורינו מפוררת ונכניס לתנור שחומם מראש 170 מעלות עד שהרוטב רותח והגבינה השחימה והתקרמלה.


נוציא נפזר פרמז'ן ועירית ונתענג מכל ביס😋


*********

המלצה:

סט סירים ומחבתות מבית דארנה - איכותיים ביותר 👇















Коментарі

Оцінка: 0 з 5 зірок.
Ще немає оцінок

Додайте оцінку
bottom of page