top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
תמונת הסופר/תאילנה טל - ככה אני אופה את זה

לזניה בשרית הכי קלה טעימה - אילנה טל

לזניה בשרית הכי קלה טעימה - אילנה טל


ביום שישי הכנתי את הלזניה הכי פשוטה וקלה להכנה

ללזניה יש אין ספור מתכונים

אני משתפת אתכם באיך אני מכינה, ככה אצלי בבית אוהבים, וככה הכי טעים, לנו

מתחילים


אני הכנתי לזניה לא גדולה מדי אם אתם מכינים גדולה תכפילו כמויות

מטגנים 2 בצלים קצוצים עד ממש הזהבה

מוסיפים 3 שיני שום כתושות וממשיכים לטגן כדקה

מוסיפים חצי קילו בשר בקר טחון ןמטגנים עד פירוק הבשר


מתבלים ב:

מלח

בהרט

פלפל שחור

פפריקה מתוקה

ומערבבים יחד


מוסיפים קופסת עגבניות מרוסקות מערבבים ומוסיפים 2 כוסות מים רותחים

מבשלים על אש קטנה עוד 10 דקות

מכינים תבנית שמתאימה ללזניה, אני השתמשתי בחדפ אפשר גם בפיירקס

את דפי הלזניה שלי אני אוהבת לבשל מעט לפני שאני מסדרת בתבנית,לא חובה אך רצוי מאוד

בסיר רחב מביאים לרתיחה מים עם מעט מלח וכף שמן, מוסיפים פנימה בכל פעם כמה יח דפי לזניה ומבשלים עד מעט ריכוך, ככה שהדפים מתקפלים ומעט רכים מוציאים ומכניסים סיבוב נוסף של דפי לזניה

בניית השכבות

לפעמים אני מוסיפה בין השכבות פרוסות חציל מטוגנות, הפעם החלטתי שלא,במידה וכן תרצו תסדרו פרוסות חציל מטוגנות מעל הבשר ומעל החציל שוב שכבת דפי לזניה

מסדרים בתחתית התבנית שורה של דפי לזניה, מעל יוצקים בנדיבות מהרוטב ושוב דפי לזניה כך בונים שכבות עד שהרוטב כמעט נגמר, משאירים ממש כוס לחלק העליון

מסיימים בשורת דפי לזניה שמעל אני יוצקת את שארית הרוטב,אני לא מפוצצת ברוטב מעל,אוהבת שמעט יבש

קוצצים מעט סלרי ומפזרים מעל

מחממים תנור ל 200°

עוטפים את התבנית בנייר אלומניום ואוטמים ממש

מכניסים ואופים כ 45 דקות

מסירים נייר ונותנים ללזניה עוד 10 דקות בתנור.


מצננים מעט כדי שהחיתוך יהיה יפה ולא יתפרק


בתאבון

********

מוצר מומלץ❣️

רוסוגריל - סיר אחד המשלב בין רוסטר לפלנצ’ה.

מתאים לבישול בתנור עד 180 מעלות עם מכסה

ועד 240 מעלות ללא המכסה, ומתאים לכל סוגי הכיריים.

ועכשיו במחיר בלעדי ובמשלוח חינם.

לפרטים 👇🏼

🔝

הצטרפו לקבוצת המתכונים והמבצעים הסודיים שלנו בוואטסאפ👇🏼

👩🏻‍🍳



פוסטים אחרונים

Kommentare

Mit 0 von 5 Sternen bewertet.
Noch keine Ratings

Rating hinzufügen
bottom of page