לזניה
את דפי הלזניה להשרות בתוך מים רותחים 5 דקות להניח אחד ליד השני ולא אחד מעל השני אחרת הם נדבקים וקשה להפריד אותם
*מילוי:*
3 קוטג'
1 ביצה
פלפל שחור
מלח
*רוטב
3 כפות רסק
כוס מים
מעט חומץ
4 שיני שום כתוש
מלח
פלפל שחור
אורגנו
שמן
לבשל 10 דקות
להניח דפי לזניה למרוח ברוטב לשפוך חצי מבלילה הקוטג לפזר גבינה צהובה
שוב להניח דפי לזניה רוטב קוטג גבינה צהובה
לכסות הכל בדפי לזניה
לפזר כמות נדיבה גבינה צהובה
לאפות בחום בינוני כחצי שעה
אפשר להוסיף :
פטריות/ חצילים מטוגנים/ זתים
בהצלחה נועם זיגדון
Comments