לחוח 100% כוסמת טבעוני ללא גלוטן כשר לפסח,להשרות 500 ג"ר כוסמת ירוקה (לא קלויה )במים ל8 שעות לשטוף להכניס למעבד מזון עם 2 וחצי כוסות מים לטחון לבלילה דקה (יוצא במרקם של יוגורט)(אפשר בבלדר חזק)להעביר לקערת זכוכית לכסות בצלחת להשאיר 24 שעות על השיש עד קבלת בועות בחלק העליון (רואים מצידי הקערה נוצר מהשמרים הטבעיים שקיימים באוויר החופשי)אם הבועות מופיעות לפני אז הבצק מוכן (על הצלחת בחלק הפנימי תיוצר לחות )להוסיף לבצק 2 כפות עלי זעתר ואורגנו יבשים כף מלח לערבב לקחת מחבת משומנת עם תרסיס שמן לחמם להוסיף מצקת וחצי מהתערובת לטגן עד שנוצרות בועות בחלק העליון וכשהוא מתייבש לנייר סופג ובתאבון(יוצאים 8 לחוחים בקוטר 22)(בצק מחמצת מכוסמת)(הריח של השמרים הטבעיים שנוצרו בזמן התסיסה והתבלינים שיגע את השכנים תהליך דומה ללחם מחמצת)פיתוח שלי של מתכון לחם כוסמת שעובר במשפחה ממזרח אירופה כמה דורות.
הי היי הייי אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב ולייייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.
״קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם״
בפייסבוק כל מתכון מצולם לפי שלבי הביצוע.
כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הפתעות והגרלות.
מענה מהיר וזמין על שאלות.
אהבתם ? כנסוווו עיקבווו ליייקוו תהנווו שתפו וספרו לחבריכם.
ובבלוג שלי באתר המלצה.
ובאינסטגרם. kobythesimplechef
********
ניתן לרכוש אצלנו בחנות האתר את קוצץ הירקות החשמלי המקורי👇
Comentarios