top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
תמונת הסופר/תהשף הפשוט קובי פרידמן

לחם 100% כוסמת טבעוני, ללא גלוטן עם תערובת גרעינים ועשבי תיבול כשר לפסח

עודכן: 14 במרץ 2023

לחם 100% כוסמת טבעוני ללא גלוטן כשר לפסח,להשרות 600 ג"ר כוסמת ירוקה (לא קלויה )במים ל8 שעות לשטוף להכניס למעבד מזון עם כוס ורבע מים לטחון לבלילה דקה (יוצא במרקם של יוגורט)(אפשר בבלדר חזק)להעביר לקערת זכוכית לכסות בצלחת להשאיר 24 שעות על השיש עד קבלת בועות בחלק העליון (בקיץ מספיק בין 12 ל15 שעות)(רואים מצידי הקערה נוצר מהשמרים הטבעיים שקיימים באוויר החופשי)אם הבועות מופיעות לפני אז הבצק מוכן (על הצלחת בחלק הפנימי תיוצר לחות )להוסיף לבצק 100 ג"ר תערובת גרעיני חמנייה גרעיני דלעת וצנוברים קלויים על מחבת יבשה 4 כפות תבלין עלי זעתר ואורגנו כפית מלח לערבב לקחת כלי פיירקס עם מכסה להניח נייר אפייה משומן בשמן זית להכניס את הבצק לכסות עם המכסה להכניס לתנור חם על 250 מעלות בתוכנית טורבו ל25 דקות להוריד את המכסה ואת חום התנור ל200 מעלות תוכנית רגילה לאפות 32 דקות להוציא לקרר ובתאבון (הריח של השמרים הטבעיים שנוצרו בזמן התסיסה והתבלינים שיגע את השכנים תהליך דומה ללחם מחמצת )(אפשר להחליף את תערובת הגרעינים בעגבניות יבשות ואו בפירות יבשים קצוצים)מתכון שעובר במשפחה ממזרח אירופה כמה דורות

הי היי הייי אוהבים לבשל ולאכול!.

ביקור מעקב ולייייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.

״קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם״

בפייסבוק כל מתכון מצולם לפי שלבי הביצוע.

כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הפתעות והגרלות.

מענה מהיר וזמין על שאלות.

אהבתם ? כנסוווו עיקבווו ליייקוו תהנווו שתפו וספרו לחבריכם.

ובבלוג שלי באתר המלצה.

ובאינסטגרם. kobythesimplechef


********

ניתן לרכוש אצלנו בחנות האתר את קוצץ הירקות החשמלי המקורי👇


192 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page