top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
תמונת הסופר/תבמטבח של שולמיטעים ונעים

לחם בניחוח של בית - שחר שולמית

לחם בניחוח של בית - שחר שולמית


מידות אוניברסליות


מצרכים:

6 כוסות קמח

כפית מחוקה שמרים יבשים

3 כפיות מחוקות מלח

4 כוסות מיים

חצי כוס זרעוני דלעת

חצי כוס זרעוני חמניה


אופן ההכנה:

מניחים בקערה גדולה את כל המצרכים

ומערבבים היטב (מתקבל בצק נוזלי)

סוגרים היטב את הקערה בניילון נצמד ומשאירים אותה על גבי השיש למשך הלילה.


למחרת מדליקים תנור לחום של 200 מעלות ומניחים בו מעל הרשת 4 קערות פיירקס (מחממים ללא המכסים בשלב ראשון אך צריך שיהיה להם מכסה...או שסוגרים אותן אחר כך בזהירות רבה כי הן חמות עם נייר כסף) וממתינים שהקערות ללא המכסים יתחממו מאוד.


מפזרים ב-4 מקומות על השיש כמות נדיבה של קמח ועם כף הגשה מעבירים בערך לכל משטח מקומח כ-1/4 מכמות העיסה

בידיים מקומחות מסדרים מעין כדורי בצק שיהיה מקומחים מכל הצדדים ומעבירים אותם בעדינות לתבניות הפיירקס החמות


מכסים את קערות הפיירקסים ואופים את הלחמים כ-20 דקות או עד הזהבה


מצננים את הלחמים לפני שטורפים.


בהצלחה

שלכם שולמית


*********

המלצת האתר:

ניתן לרכוש אצלנו בחנות את משטח הסיליקון המקורי והאיכותי 👇🏽







פוסטים אחרונים

Comentários

Avaliado com 0 de 5 estrelas.
Ainda sem avaliações

Adicione uma avaliação
bottom of page