top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
מירב מלכה

לחם / חלת שום - מירב מלכה

לחם / חלת שום - מירב מלכה


קילו קמח

2 כפות שמרים

3 כפות סוכר

4 כוסות מים (חד פעמי קר)

כף גדושה מלח

רבע כוס שמן בסיום הלישה.

-לתת התפחה של שעה

להוריד את נפח הבצק ולהתפיח שוב עוד רבע שעה.


-לתערובת השום:

*ראש של שום קצוץ

*צרור כוסברה קצוצה

*צרור פטרוזליה

*כוס שמן זית

לערבב הכל יחד


-אופן הכנת החלה:

*לקרוץ מהבצק עיגולים לסדר בתבנית עגולה.

*למרוח עם מברשת את תערובת השום .

*לכסות את התבנית ולתת עוד התפחה של חצי שעה.

*לאפות על 200 מעלות למשך 20 דקות .

*בסיום האפיה יש למרוח מעט שמן זית על הכל.


בהצלחה

Merav 🍰


**********

המלצת האתר:

ניתן לרכוש אצלנו בחנות את משטח הסיליקון המקורי והאיכותי 👇🏽








פוסטים אחרונים

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page