top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
תמונת הסופר/תבמטבח עם דיתוש

לחם כוסמין מקמח מלא - במטבח עם דיתוש


לחם קסטן כוסמין מקמח מלא - במטבח עם דיתוש


700 גר' כוסמין מלא (מעדיפה של הטחנות הגדולות)

520-540 גר' מים(תלוי כמה הקמח יספח)

150 גר' מחמצת

15 גר' מלח

זרעי דלעת/חמניה/שומשום לעיטור למעלה


הכנה:

לערבב את כל המרכיבים לאחידות.

כל חצי שעה לבצע 'קיפול' של הבצק( יש כמה סוגים, פשוט תמתחו בעדינות את הבצק למעלה ותורידו בתנועות זיג זג למטה).


הניחו להתפחה של שעה וחצי.

עצבו את הבצק לצורת כיכר מאורכת(בגודל התבנית).

הניחו להתפחה שניה בתבנית קסטן משומנת קלות עד שיגיע לשולי התבנית.

לכסות עם המכסה ולאפות בטורבו בחום 230 מעלות כ-45 דקות.

בגמר האפייה, להוציא מהתבנית ולצנן על רשת.


לפרוס לאחר שעה.

בתאבון ♡

דיתוש


*********

המלצת האתר:

ניתן לרכוש אצלנו בחנות את משטח הסיליקון המקורי והאיכותי 👇🏽








פוסטים אחרונים

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page