top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
מירב מלכה

לחם פרנה ללא התפחה – מירב מלכה



מצרכים ואופן הכנה:

קילו קמח 2 וחצי כפות שמרים 5 כפות סוכר 5 וחצי כוסות מים חמימים כף וחצי מלח

הוראות הכנה לערבב את החומרים מלבד המלח, להוסיף את המלח לקראת סוף הלישה. לקרוץ עיגולים בידיים רטובות להניח בתבנית על נייר אפיה (אפשר לתת לזה לתפוח כ-10 דקות על התבנית אבל לא חייב) למרוח ביצה ולאפות על 200 מעלות למשך רבע שעה.

לסביח: ממרח חומוס חציל מטוגן ביצה קשה וסלט עגבניות עם בצל סגול מעט פלפל חריף וצרור כוסברה קצוצה לתבל בלימון שמן ומלח.

בהצלחה










28 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page