top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
מירב מלכה

לחם פרנה ללא התפחה – מירב מלכה


לחם פרנה ללא התפחה – מירב מלכה


מצרכים ואופן הכנה:

קילו קמח 2 וחצי כפות שמרים 5 כפות סוכר 5 וחצי כוסות מים חמימים כף וחצי מלח


הוראות הכנה: לערבב את החומרים מלבד המלח, להוסיף את המלח לקראת סוף הלישה. לקרוץ עיגולים בידיים רטובות להניח בתבנית על נייר אפיה (אפשר לתת לזה לתפוח כ-10 דקות על התבנית אבל לא חייב) למרוח ביצה ולאפות על 200 מעלות למשך רבע שעה.


לסביח: ממרח חומוס חציל מטוגן ביצה קשה וסלט עגבניות עם בצל סגול מעט פלפל חריף וצרור כוסברה קצוצה לתבל בלימון שמן ומלח.


בהצלחה








פוסטים אחרונים

Yorumlar

5 üzerinden 0 yıldız
Henüz hiç puanlama yok

Puanlama ekleyin
bottom of page