לחם פרנה ללא התפחה – מירב מלכה
מצרכים ואופן הכנה:
קילו קמח 2 וחצי כפות שמרים 5 כפות סוכר 5 וחצי כוסות מים חמימים כף וחצי מלח
הוראות הכנה: לערבב את החומרים מלבד המלח, להוסיף את המלח לקראת סוף הלישה. לקרוץ עיגולים בידיים רטובות להניח בתבנית על נייר אפיה (אפשר לתת לזה לתפוח כ-10 דקות על התבנית אבל לא חייב) למרוח ביצה ולאפות על 200 מעלות למשך רבע שעה.
לסביח: ממרח חומוס חציל מטוגן ביצה קשה וסלט עגבניות עם בצל סגול מעט פלפל חריף וצרור כוסברה קצוצה לתבל בלימון שמן ומלח.
בהצלחה
Yorumlar