לחם שום רך ומהמם - מימי בכר
1.ק"ג קמח שמרים או קמח רגיל ו2 כפות שמרים 2.1/2. כוסות מים פושרים ח.פ חם 1.כף סוכר 1/2כף מלח 1/4.כוס שמן
1/2. חבילת פיטרוזילייה 5-6 .שיני שום כתושות 1/4.כוס שמן זית 1/2.כף מלח גס
אופן ההכנה להכניס לקערת מיקסר עם וו לישה את הקמח שמרים סוכר והמים להפעיל את המקסר ל3 דקות בערך להוסיף את השמן והמלח ולהמשיך לערבל כשהבצק מתגבש לערבב בצלחת שום פיטרוזילייה מלח גס ושמן זיית להוסיף חצי מהכמות לבצק ולתת עוד לישה הבצק יצא מעט רך זה בסדר לכסות ולהתפיח עד הכפלת הנפח להוריד אוויר ליצור עיגולים ולסדר בצורת פרח לאפות ב180 מעלות בערך 25 דקות להוציא מהתנור ומיעד לשפוך את שאר התערובת של השמן זית פטרוזיליה שום ומלח גס
בתאבון
********
המלצת האתר:
ניתן לרכוש אצלנו בחנות את משטח הסיליקון המקורי והאיכותי 👇🏽
Comments