top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
תמונת הסופר/תיפה וקס ברקו

לחמאבגו'ן - יפה וקס ברקו

לחמאבגו'ן - יפה וקס ברקו


כוס מידה אוניברסלי

בקערת מיקסר

עם וולישה

שמים

2 כפות שמרים

3 כפות סוכר

כוס מים חמימים


תסיסה כ-5 דקות


מוסיפים

קג' קמח

כפית מלח

חצי כוס שמן

כוס מים חמימים


לשים כ-7-8 דקות

פעמיים התפחה



הכנת הבשר:

בקערה שמים

חצי קג' בשר

חצי צרור פטרוזילה קצוצה

1 בצל קצוץ

חצי כוס שמן

כפית בהרט

כפית מלח

1 קופסא קטנה רסק עגבניות

כף פפריקה מתוקה

מערבבים היטב

לעיסה אחידה


הכנת הלחמאבגון:

מקמחים משטח

קורצים מהבצק

מרדדים לעלה דק

קורצים עיגולים

ומסדרים בתבנית

מרופדת


בכף לוקחים מהעיסה ושמים על הבצק

ובעזרת היד משטחים את הבשר על הבצק

מחממים תנור ל-200 מעלות ואופים כ-20/25 דקות


מכינים באותה דרך את שאר הבצק


בהצלחה


********

ניתן לרכוש אצלנו בחנות האתר את משטח הסיליקון המקורי והאיכותי 👇🏽









פוסטים אחרונים

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page