לחמאבגו'ן - יפה וקס ברקו
כוס מידה אוניברסלי
בקערת מיקסר
עם וולישה
שמים
2 כפות שמרים
3 כפות סוכר
כוס מים חמימים
תסיסה כ-5 דקות
מוסיפים
קג' קמח
כפית מלח
חצי כוס שמן
כוס מים חמימים
לשים כ-7-8 דקות
פעמיים התפחה
הכנת הבשר:
בקערה שמים
חצי קג' בשר
חצי צרור פטרוזילה קצוצה
1 בצל קצוץ
חצי כוס שמן
כפית בהרט
כפית מלח
1 קופסא קטנה רסק עגבניות
כף פפריקה מתוקה
מערבבים היטב
לעיסה אחידה
הכנת הלחמאבגון:
מקמחים משטח
קורצים מהבצק
מרדדים לעלה דק
קורצים עיגולים
ומסדרים בתבנית
מרופדת
בכף לוקחים מהעיסה ושמים על הבצק
ובעזרת היד משטחים את הבשר על הבצק
מחממים תנור ל-200 מעלות ואופים כ-20/25 דקות
מכינים באותה דרך את שאר הבצק
בהצלחה
********
ניתן לרכוש אצלנו בחנות האתר את משטח הסיליקון המקורי והאיכותי 👇🏽
Comments