top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
תמונת הסופר/תצביה אורן

לחמניות ממולאות בבשר - צביה אורן


הכנת הבצק:

1 ק׳ג קמח לבן

2 כפות שמרים יבשים

3 כפות סוכר

1/2 כוס שמן קנולה

שתים וחצי כוסות מים

1 כף מלח שטוחה, מלח ורוד הימלאיה

מכניסים למיקסר, מערבבים עם וו לישה,עד שנוצר בצק רך.

ובסוף מוסיפים את המלח ושוב לשים את הבצק.


הכנת המילוי:

500 גרם בשר בקר טחון

3 כפות שמן זית

3 שיני שום

1 בצל גדול

1 כפית אבקת מרק איכותית.

1/2 כפית מלח.

1 כף רסק עגבניות ללא סוכר

1/4 כפית פלפל שחור טחון

1 כפית פפריקה אדומה מתוקה

לזיגוג ביצה.


קוצצים את הבצל דק,עם שמן זית

ומטגנים את הבצל והשום ביחד עד להזהבה קלה,

מוסיפים את הבשר הטחון ומטגנים עד שהבשר משנה את צבעו, עם כף או מזלג למעוך שיהיה אחיד, כמו בולונז.

מוסיפים את הרסק והתבלינים, וממשיכים להשחים.

לקרר.


את הבצק לחלק ל- 20 כדורים

כל כדור לשטח ושמים בו 2 כפות מילוי.

סוגרים היטב , מגלגלים לכדור עגול.

מניחים בצד לעוד 1/4 שעה של התפחה כפולה.

וכך ממלאים את שאר הכדורים.

מניחים בתבנית על גבי נייר אפיה,

מברישים כל כדור עם חלבון ביצה.

לוקחים חלבון ביצה מוסיפים כף שמן מערבבים היטב ומברישים את הלחמניה מעל בלבד.

מפזרים מעל שומשום.

ולתנור שחומם מראש. 180 מעלות.

טעים לכל תוספת.

במיוחד בשילוב עם מרק חם.

טעים במיוחד.

ממליצה.











15 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page