לחמניות נהדרות וטעימות - אצל ברכה במטבח
לושו בסבלנות,לא למהר להוסיף עוד מים או קמח.
הבצק צריך להיות רך. ונעים לעבודה.
געו בבצק, הרגישו אותו אחריי הלישה, אתם כבר תדעו אים צריך עוד מיים או קמח. ואים החלטתם להוסיף. הוסיפו בכמות של כף. והמשיכו ללוש..
לחמניות נהדרות. טעימות
לבצק:
קילו קמח מנופה,
2 כפות שמרים יבשים
4 כפות סוכר
חצי כוס שמן
כשתיים וחצי כוסות מיים פושרים. את המיים להוסיף בהדרגה
כף מלח,
מעל הלחמניות, גרעינים/פרג/שומשום.
במיקסר/או ידנית, ללוש היטב את כל החומרים.
את המלח להוסיף בסוף.
זמן לישה כשבע דקות.
הניחו להתפחה ולאחרי ההתפחה לושו קלות להורדת האוויר.
עצבו לכל צורה מועדפת.
הברישו בביצה, ושומשום.
הניחו לעוד חצי שעה. התפחה.( מכוסה)
אפיה בחום 180 מעלות, כארבעים דקות.
שימו לב לזמניי האפיה, כל תנור מתנהג אחרת🧡
**********
המלצת האתר:
ניתן לרכוש אצלנו בחנות את משטח הסיליקון המקורי והאיכותי 👇🏽
Comentarios