לחמניות עננים עם סלט טונה מבושל - נועם זיגדון
*סלט טונה מבושל*
המתכון של הסלט טונה ששמתי
בתוך הבצק של הלחם בשידור
לצפיה בסירטון כנסו לקישור
2 בצלים גדולים קצוצים
3 קופסאות טונה
שמן של הטונה
2 כפות רסק
פלפל חריף
6 שיני שום
פלפל שחור
מלח
1 כוס מים
לטגן את הבצל עם שמן של הטונה להשחים את הרסק עם המים להוסיף את התבלינים והטונה לבשל כ- 20 דקות
*לחמניות אצבע עננים*
לחמניות כאלה לא טעמתם!
לחמניות עננים רכות בטירוף
קרדיט למיכל גרדי
כוס מדידה חד פעמית חמה
1 קילו קמח
2 כפות שמרים
1/2 כוס שמן
1/2 כוס סוכר
1 כף מלח
2 כפות קורנפלור
1/2 כף משפר אפיה - מומלץ
2-1/2 כוסות מים פושרים
ללוש לבצק אחיד
להתפיח עד הכפלת הנפח
להוריד אויר
להתפיח שוב
לחלק ל-15 כדורים
לפתוח כל כדור לאורך נגלגל לרולדה קטנה
נתפיח שוה כחצי שעה
נבריש בחלמון
נפזר שומשום
נכניס לתנור על חום שחומם על 180° כעשרים דקות.
באהבה נועם זיגדון 💞
********
המלצה:
ניתן לרכוש אצלנו בחנות האתר, סט סירי אבן שיש איכותיים + אחריות לשנה 👇
留言