top of page
Post: Blog2_Post

לחמניות קרואסון רכות ונימוחות - דקלה אלהרר

עודכן: 14 בדצמ׳ 2023

לחמניות קרואסון רכות ונימוחות - דקלה אלהרר


500 גרם קמח לבן מנופה

כף שמרים

¼ כוס סוכר

1 כוס מים

¼ כוס שמן

½ כף מלח


אופן ההכנה:

בבקערת המיקסר לשים קמח, שמרים וסוכר, להתחיל לערבב עם וו לישה ולהוסיף מים בהדרגה, ואז להוסיף שמן בהדרגה ומלח.

ללוש במשך 12 דקות בדיוק.

לאחר מכן יוצא בצק מושלם שלא נדבק לדפנות,

לשמן תבנית ולהניח בתוכה את הבצק מכוסה בניילון נצמד למשך שעה.

לחלק את הבצק לשניים, כל חלק לרדד למלבן וליצור משולשים באמצעות גלגלת לחיתוך פיצה.

לגלגל כל משולש מהחלק הרחב לצר ולהניח בתבנית מרופדת נייר אפייה ולכסות במגבת להתפחה נוספת למשך חצי שעה.


בתיאבון

******

מוצר מומלץ❣️

משטח האפייה המקורי והאיכותי בשני גדלים לבחירה, ובמחיר בלעדי.

לפרטים ולהזמנות 👇🏼

הצטרפו לקבוצת המתכונים והמבצעים שלנו 👇🏽



1 comentário

Avaliado com 0 de 5 estrelas.
Ainda sem avaliações

Adicione uma avaliação
ענת ענת
ענת ענת
05 de out. de 2023

חסר החלק של האפיה

Curtir
  • Facebook

פודילס ישראל

©2022 by Foodeals
.

bottom of page