לחמניות קרואסון שיגרמו לכם להתמכר - דקלה אלהרר
500 גרם קמח לבן מנופה
כף שמרים
¼ כוס סוכר
1 כוס מים
¼ כוס שמן
½ כף מלח
אופן ההכנה:
בבקערת המיקסר לשים קמח, שמרים וסוכר, להתחיל לערבב עם וו לישה ולהוסיף מים בהדרגה, ואז להוסיף שמן בהדרגה ומלח.
ללוש במשך 12 דקות בדיוק.
לאחר מכן יוצא בצק מושלם שלא נדבק לדפנות,
לשמן תבנית ולהניח בתוכה את הבצק מכוסה בניילון נצמד למשך שעה.
לחלק את הבצק לשניים, כל חלק לרדד למלבן וליצור משולשים באמצעות גלגלת לחיתוך פיצה.
לגלגל כל משולש מהחלק הרחב לצר ולהניח בתבנית מרופדת נייר אפייה ולכסות במגבת להתפחה נוספת למשך חצי שעה.
לאפות בתנור שחומם ל-180 מעלות כחצי שעה.
בתיאבון
******
Comentarios