לימון כבוש - אמונה בוארון
המצרכים:
5 לימונים צהובים שטופים ומנוגבים
1 כף פפריקה מתוקה [אפשר חריפה]
2 כפות מלח
1/2 כוס שמן,1/4 כפית פלפל שחור,
1/2 כוס מיץ לימון סחוט
אופן ההכנה:
בקערית לערבב את המלח, הפפריקה, ופלפל שחור.
לחתוך את שני קצוות הלימונים ולפרוס אותם לפרוסות.
לטבול כל פרוסה בתערובת המלח ולהניח בצנצנת מתאימה עם מכסה.
לסגור היטב את הצנצנת ולחכות לפחות 24 שעות ומידי פעם להפוך את הצנצנת.
אחרי 24 שעות להוסיף את השמן ומיץ לימון אחרי שבוע מוכן לאכילה.
********
המלצה:
סט סירים ומחבתות מבית דארנה - איכותיים ביותר 👇
留言