top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
תמונת הסופר/תאריה רוזנשטוק

מאספן - אריה רוזנשטוק


לתחתית:

חצי כוס מים

חצי כוס שמן

1 ביצה

3 כוסות קמח

למלית:

3 ביצים

3 כוסות שקדים מולבנים

1 כוס סוכר

גרדת לימון מלימון אחד

1 סוכר וניל


אופן הכנה:

מעבדים את חומרי התחתית עוטפים בניילון למנוחה חצי שעה.

למלית. טוחנים את השקדים פעם אחת. לאחר מכן מוסיפים את הסוכר וטוחנים שוב.

טורפים את הביצים ומוסיפים בהדרגה את השקדים עד לקבלת עיסה אחידה לא לדלילה ולא קשה.


שלב ההרכבה:

פותחים את הבצק לעובי הכי דק שאפשר 2 מ"מ במארוך או במכונת פסטה.

קורצים עיגולים בגודל של תבניות מאספן. דואגים לשמן את התבניות. מהדקים את הבצק לתבנית.. מזלפים 2/3 מגובהה התבנית מפזרים סוכריות.

אופים 180 מעלות 20 הערך עד הזהבה.


בהצלחה









2 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page