top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
תמונת הסופר/תצביה אורן

מאפה גלילי פילו במילוי תרד וגבינה שתמיד מצליח - צביה אורן

מאפה גלילי פילו במילוי תרד וגבינה שתמיד מצליח - צביה אורן


מתכון:

פילו מצונן של חברת

מעדנות( 10 יחידות בכל חבילה)

1 חבילה תרד שטופה היטב היטב.

250 גרם גבינה פטה מלוחה

גביע גבינה לבנה 5 אחוז

100 גרם גבינה צהובה מגוררת.

2 ביצים

לערבב הכל

נכניס למחבת את התרד השטוף עם מעט שמן זית ומעט מלח.

עד שהתרד מאבד את נוזוליו.

נצנן , נסחט ונקצוץ היטב

נעביר לקערה זכוכית, נוסיף את הגבינות.

נערבב , נוסיף ביצה, מעט פלפל שחור.

נערבב שהכל יהיה הומוגני. וזו המלית למילוי הפילו.

נפתח כל עלה פילו על ניר אפיה

נבריש כל עלה עם מעט שמן זית

ניקח מהמילוי ונניח לאורך צד אחד.נסגור בקצוות ונגלגל.

הפילו רך לא נקרע

כייף לעבוד איתו.

טורפים ביצה, ומורחים על כל אצבעות הפילו, מפזרים מעל שומשום

ולתבנית מרופדת בנייר אפיה

200 מעלות עד להשחמה.

עד שהפילו קריספי

פינוק מושלם.😋

בתוספת סלט עם טונה קוביות פטה עזים

ארוחה מושלמת לחג שבועות..

**********

מוצר מומלץ❣️

מרסס שמן בבקבוק זכוכית במחיר הפתעה.

לפרטים ולהזמנות 👇🏼

הצטרפו לקבוצת הדילים והמבצעים שלנו 👇🏽



פוסטים אחרונים

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page