מאפה משגע בכלום עבודה רולדת בורקס במילוי פטריות פריך וטעים - צופית בן יוסף
בורקס פטריות פרווה פשוט מטריף.
בצק שמרים עלים (טוב גם לעוגות)
סלסלת פטריות שמפיניון.
בצל.
חצי כפית מלח.
חצי כפית פלפל לבן או שחור
לפרוס חצי מהבצק על משטח.
לטגן בצל עד הזהבה
להוסיף פטריות קצוצות
לסנן מהשמן ולתבל.
להניח בקצה הבצק את המילוי לגלגל.
למרוח ביצה.
ולפזר סומסום.
לאפות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, כחצי שעה או עד שמשחים.
לקראת ההגשה להניח מעל רוטב פטריות משדרג.
コメント