מאפה עוגיות כעכעת - שיר אמיר
החומרים:
כף שומר טחון
קילו קמח
שמה רבע קובייה שמרית בחצי כוס מים מהברז עם כפית סוכר מערבבת ושמה בצד.
מוסיפה לקמח ולשומר כוס שמן , כוס סוכר, 2 כוסות מים מהברז, ואת חצי הכוס ששמנו בצד עם הסוכר והשמרית ללוש הכל יחד.
לתת לבצק לנוח 20 דק' ללוש שוב , להכין עיגולים, למרוח בביצה ולהכניס לתנור לחום בינוני
* ניתן להמיר את הרבע קובייה שמרית ב2 כפות שמרים יבשים.
********
המלצת האתר:
ניתן לרכוש אצלנו בחנות סיר רוסטר איכותי מבית Darna, בעל 5 שכבות ציפוי אבן שיש 👇🏽
.
Comments