top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
תמונת הסופר/תליטל אשואל

מאפה פפיון תפוחים ואגוזים מקורמלים - ליטל אשואל


מאפה פפיון תפוחים ואגוזים מקורמלים - ליטל אשואל


עוד קינוח תכשיט לראש השנה❤️


מתכון:

1 חבילת דפי פילו

50 גרם מחמאה מומסת

7-8 תפוחי גרנד סמיט קלופים וחתוכים לקוביות קטנות

חצי כוס סוכר

100 גרם מחמאה

חופן אגוזים קצוצים גס


אופן ההכנה:

מתחילים בבישול וקירמול התפוחים - מניחים תפוחים, סוכר ו-100 גרם מחמאה בסיר על להבה בינונית ומבשלים עד שהנוזלים מצטמצמים והתפוחים

מתקרמלים מוסיפים אגוזים, מערבבים, מכבים את הגז ומצננים לחלוטין.


לוקחים בכל פעם דף פילו אחד, חוצים לשניים לאורך מורחים במחמאה מומסת.

מקפלים כל חצי דף לשניים ומקווצים באמצע לצורת פפיון. ממלאים בכל צד כפית מתערובת התפוחים.


מכינים פפיון מדף נוסף ומניחים מעל לסגירה

כלומר כל מאפה מורכב משני פפיונים.

ממשיכים ככה דף דף.


מורחים במחמאה ואופים ב 180 מעלות למשך 15-20 דקות.

********

המלצת האתר:

ניתן לרכוש אצלנו בחנות את משטח הסיליקון המקורי והאיכותי 👇🏽




Comentários

Avaliado com 0 de 5 estrelas.
Ainda sem avaliações

Adicione uma avaliação
bottom of page