מאפה פפיון תפוחים ואגוזים מקורמלים - ליטל אשואל
עוד קינוח תכשיט לראש השנה❤️
מתכון:
1 חבילת דפי פילו
50 גרם מחמאה מומסת
7-8 תפוחי גרנד סמיט קלופים וחתוכים לקוביות קטנות
חצי כוס סוכר
100 גרם מחמאה
חופן אגוזים קצוצים גס
אופן ההכנה:
מתחילים בבישול וקירמול התפוחים - מניחים תפוחים, סוכר ו-100 גרם מחמאה בסיר על להבה בינונית ומבשלים עד שהנוזלים מצטמצמים והתפוחים
מתקרמלים מוסיפים אגוזים, מערבבים, מכבים את הגז ומצננים לחלוטין.
לוקחים בכל פעם דף פילו אחד, חוצים לשניים לאורך מורחים במחמאה מומסת.
מקפלים כל חצי דף לשניים ומקווצים באמצע לצורת פפיון. ממלאים בכל צד כפית מתערובת התפוחים.
מכינים פפיון מדף נוסף ומניחים מעל לסגירה
כלומר כל מאפה מורכב משני פפיונים.
ממשיכים ככה דף דף.
מורחים במחמאה ואופים ב 180 מעלות למשך 15-20 דקות.
********
המלצת האתר:
ניתן לרכוש אצלנו בחנות את משטח הסיליקון המקורי והאיכותי 👇🏽
Comentários