מצרכים:
מאפה תפוחים משגע הגיבומעל מנת שהפוסט יגיע לכולם. פיסבוק לא משתפת את כולם בפוסטים, ויש שלא רואים.
לאוהביי התפוחיםשבלוליי שמרים במילוי תפוחים. שבלוליי שמרים במילוי תפוחים לבצק 500 גר קמח מנופה כף שמרים יבשים חצי כוס סוכר 100 גר חמאה 1 שמנת מתוקה. מכל את כל חומרי הבצק ללוש, חוץ מהחמאה את החמאה להוסיף בסוף.! להניח להתפחה בקערה מכוסה, שעה וחצי עד להכפלת נפח הבצק. בנתיים 3 תפוחים גדולים, לא משנה הסוג.לקלף לחתוך לקוביות . לחמם במחבת .כף חמאה. ועים 4 כפות סוכר כפית קינמון ,לריכוך עדין.לא לבשל. ולא לרכך נוזלי. לאחר שהבצק תפח. לחלק לשתיים לרדד , ולעצב בכל צורה שרוצים. למרוח ריבה כל טעם שאוהבים. מעל לפזר את התפוחים. לגלגל לרולדה לחתוך לפרוסות.לסדר בתבנית משומנת . למרוח ביצה מעלל. חממם תנור 180 מעלות.אפיה כארבעים דקות עד למראה שחום. בגמר האפיה להרטיב את השבלולי ם. שהם עדיין חמים.בסירופ שבישלנו.כוס מיים כוס סוכר.
Comentarios