top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
תמונת הסופר/תליטל אשואל

מאפינס בננה ושיבולת שועל - ליטל אשואל


המתכון: 2 בננות 2 ביצים גודל L רבע כוס מייפל טהור 1 יוגורט במתיקות מעודנת 2 כפיות אבקת אפייה 1 כפית קינמון 3 כוסות שיבולת שועל דקה 1 כוס חלב קורט מלח


תוספות: קוביות תפוחים/שקדים קצוצים גס /שקדים פרוסים/אגוזי מלך / חמוציות/ שוקולד ציפס / אוכמניות טריות /אפרסק טרי.


אופן ההכנה: בקערה מועכים את הבננות היטב, מוסיפים את יתר החומרים ומערבבים היטב, מרפדים תבנית שקעים במנג'טים לאפייה וממלאים כל מנג'ט בתערובת עד 3/4 גובה.

מפזרים תוספות שאוהבים מעל.


אופים ב180 מעלות למשך 30 דקות.










23 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page