מאפינס זיתים ותירס - במטבח עם דיתוש
3וחצי כוסות קמח תופח 2 ביצים L 1 גביע גבינת סקי לבנה 1 גביע שמנת/יוגורט 2/3 כוס שמן 200 גר' צהובה מגורדת 300 גר' בולגרית רכה/פטה/גבינה צ'רקסית 300 גר' מוצרלה מגורדת חצי פחית גרגירי תירס 20 זיתים מגולענים קצוצים גס
הכנה: לערבב את כל החומרים ולהניח בצד. לשמן תבנית שקעים למאפינס. למלא את השקעים כמעט עד הסוף. לאפות בחום בינוני 180 מעלות עד להתגבשות והזהבה.
בתאבון ♡
דיתוש
********
המלצה:
סט סירים ומחבתות מבית דארנה - איכותיים ביותר 👇
Comments