מאפינס שוקולד פאדג'י משגע
בכלום אבל באמת כלום עבודה.
מאפינס שוקולד עשיר עם פאדג' בכלום עבודה - ליטל אשואל
200 גרם שוקולד מריר
1 כוס חלב
חצי כוס סוכר
חצי כוס שמן
2 ביצים בגודל L
1 כוס קמח
2 כפות קקאו
1 כפית אבקת אפייה
קורט מלח
1 כוס שוקולד צ'יפס
אופן ההכנה :
במיקרו ממיסים שוקולד וחלב ונותנים להתקרר מעט.
מוסיפים ביצים שמן וסוכר וטורפים היטב עם מטרפה ידנית.
בקערה נפרדת מנפים קמח, קקאו ואפייה ומוסיפים אל תערובת השוקולד תוך תנועות קיפול עדינות עם מרית.
לבסוף מוסיפים קורט מלח ושוקולד צ'יפס ומקפלים.
יוצקים אל תבניות מאפינס מרופדות בנייר אפייה עד 3/4 גובה. ניתן לפזר מעט שוקולד צ'יפס גם מלמעלה.
אופים ב 170 מעלות כ20-25 דק.
***********
Yorumlar