לבצק: 1 שקית אבקת אפיה 4 כוסות קמח מנופה כף תמצית וניל חצי כוס סוכר כוס מיץ תפוזים חצי כוס שמן 100 גר חמאה בקערה: לערבב את הקמח אבקת האפיה הסוכר. להוסיף את שאר החומרים וללוש לבצק נעים ונוח לעבודה. להניח בקערה ולכסות עים נילון נצמד. לתת לבצק שעה או יותר מנוחה.במקרר,אפשר לילה. לחלק ל 3-4 כדורים . לקמח את משטח העבודה ובעזרת מערוך, לרדד כל כדור .. אם צריך להוסיף מעט קמח.
המילוי : את הרולדןת.מילאתי בשלושה מילוים שונים מילאתי בריבת תות, ומעל קוקוס. ממרח תמרים למרוח בשכבה אחידה ודקה.מעל לפזר אגוזים טחונים.ןקינמון. ממרח נוטלה אגוזים טחונים ןקוקוס למרוח בשכבה אחידה . לגלגל לרולדה אפשר לחתוך ליפני האפיה את הרולדה ולסדר בתבנית. או לאפות רולדה שלמה ,ואחריי האפיה לחתוך למנות. לא לחתוך שהרולדה חמה מידיי.! לאפות בתנור 180 מעלות 25 30 דקות .
לפזר אבקת סוכר.
Comentários