מגולגלות ממרח תמרים ואגוזים - יפה וקס ברקו
כוס מידה אוניברסלי
בקערה שמים
50 גרם נטורינה
2 כפות סוכר
חצי כוס מים רותחים
3 כוסות קמח
1 אפיה
מערבבים לבצק אחיד ורך
שמים בצד ל-10 דקות
מחלקים ל-4 כדורים
מקמחים כל כדור
מרדדים לעלה דק
מורחים ממרח תמרים
ומפזרים אגוזים
מגלגלים לרולדה ושמים התבנית
חורצים בסכין חריצים
במרווחים בחלק העליון של הרולדה
200 מעלות
20/25 דקות
להשחמה קלה
חותכים בסכין בחריצים עד הסוף
מקררים ובוזקים אבקת סוכר
בהצלחה
********
ניתן לרכוש אצלנו בחנות האתר את משטח הסיליקון המקורי והאיכותי 👇🏽
Kommentare