top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
תמונת הסופר/תשף מיכה כלפא

מגולגלות תמרים שנמסות בפה - השף מיכה כלפה

מגולגלות תמרים שנמסות בפה - השף מיכה כלפה


שעה בין הערביים..🤔

לקחת פסק זמן מהיום שעבר

להכין את הנס או הקפה ...

אבל איך אפשר לשתות בלי משהו מתוק..ליד..🍰

ועם המתכון הזה👇מבטיח

שכל ביס ישאיר טעם של עוד..

אני ממליץ עם המילוי של התמרים.. ואפשר עם כל מילוי מתוק ..

ולא לשכוח לצלם עם הקפה ליד...🤔

אז קבלו מתכון לעוגיות תמרים:


חומרים לבצק:

100גרם סוכר

250 גרם חמאה רכה

560 גרם קמח

1שקיק אבקת אפיה

100 מ"ל מיץ תפוזים

2 ביצים

גרדה מ 1 תפוז או לימון

מעט מלח.



חומרים למילוי:

חבילה של ממרח תמרים - אפשר גם תמרים מרוסקים.

70 גרם אגוזי מלך קצוצים

70 גרם פיסטוקים קצוצים- מי שאוהב

****אבקת סוכר לזרייה על העוגיות


אופן ההכנה :


1. בקערת מיקסר עם וו לישה , לשים את כל חומרי הבצק עד לקבלת בצק אלסטי

וגמיש.


2. מחלקים את הבצק ל-2 כדורים מכסים כל כדור בניילון נצמד ומכנסים למקרר ל- 3 שעות מנוחה .


3. לאחר המנוחה , מרדדים את הבצק למלבן, מורחים ממרח תמרים ומפזרים את האגוזים והפיסטוקים הקצוצים.


4. מגלגלים את הבצק לגלילה מהודקת.


5. מכנסים את הגלילות למקפיא ל 15-20 דקות למנוחה.


6. לאחר המנוחה מוצאים את הגלילות מהמקפיא ועם סכין חדה לחתוך עיגולים ברוחב 3 ס"מ .


7 את העיגולים מניחים על תבנית עם נייר אפייה ומכנסים לתנור שחומם מראש 180 מעלות עד שיקבלו צבע זהוב.


8. לאחר שהעוגיות יוצאות מהתנור אפשר לפזר מעל העוגיות אבקת סוכר.


בתיאבון

*******

המלצת האתר:

ניתן לרכוש אצלנו בחנות האתר את מארז התבלינים - 15 קופסאות איכותיות במחיר בלעדי👇





Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page