מגש מרשים לארוחת החג ביצים ותפוחי אדמה שמכינים ברגע - אילנה לוי
אימי היקרה מגישה מגש כזה כל פעם שיש אורחים או לחגים.
לבשל בסיר עם מים 6-7 תפוחי אדמה בגודל בינוני עם הקליפה ביחד עם 10 -12 ביצים. לבשל עד שתפוחי האדמה רכים אך לא מתפרקים והביצים קשות.
כדאי לעשות זאת יום קודם, לקרר ולהכניס למקרר ללילה כי קל יותר לקלף אותם ולחתוך בלי שיתפרקו.
לקלף, לחתוך לפרוסות.
להניח במגש יפה קודם שיכבה של תפוחי אדמה ומעל פרוסות הביצים הקשות.
לתבל במלח, פלפל שחור גרוס, מיץ סחוט מלימון אחד, מעט שמן זית מלמעלה ולפזר פטרוזיליה קצוצה לקישוט.
בהצלחה
אילנה לוי
********
מוצר מומלץ💥💥
קוצץ מזון חשמלי מאסטר סלייסר המקורי והאיכותית, במחיר בלעדי ובמשלוח חינם 🇮🇱
לפרטים ולהזמנות 👇🏼
⏬
תגובות