:
לקחת כמה תפו״א גדולים מקולפים לחתוך לחצי להעמיד את החצי לחתוך עם סכין זיגזג ל4 משולשים,
לקחת כמה תפו״א קטנים לקלף לחתוך ל4 סירות לאורך עם סיכן זיגזג,
להככניס לקערה לזלף מעט שמן זית לערבב לציפוי מלא,
להניח על נייר אפייה בתבנית אפייה את המשולשים הגדולים להעמיד ברביעיות כמו מדורה את המשולשים הקטנים בשכיבה כמו עצים,
להכניס לתנור חם על 190 מעלות טורבו לאפות עד רכות והזהבה יפה,
להגיש בצלחת עם מלח גס בצורת מדורות וקרשים מסביב ובתאבון.
הי היי הייי אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב ולייייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.
״קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם״
בפייסבוק כל מתכון מצולם לפי שלבי הביצוע.
כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הפתעות והגרלות.
מענה מהיר וזמין על שאלות.
אהבתם ? כנסוווו עיקבווו ליייקוו תהנווו שתפו וספרו לחבריכם.
ובבלוג שלי באתר המלצה.
ובאינסטגרם. kobythesimplechef
Kommentare