מהיר וקל מעורב ירושלמי קצת אחר - במטבח עם דיתוש
מחפשים משהו מהיר וקל הכנה?
מצאתם!
מגש מעורב (שווארמה הודו, רצועות חזה עוף, טחול)
בצל גדול פרוס לחצאי טבעות
כוס אפונה קפואה
3 תפוח"א בינוניים מבושלים חתוכים לקוביות קטנות
מלח, פלפל
מעט תבלין שווארמה
מעט פפריקה חריפה
מעט כורכום
מעט גראם מסאלה
הכנה:
לטגן במעט שמן את הבצל עד לשקיפות ולשים בצד.
לטגן את רצועות ההודו(לשים בצד).
לטגן את חזה העוף והטחול, לתבל.
להוסיף את הבצל וההודו ולערבב.
להוסיף את קוביות תפוח"א והאפונה.
לתקן תיבול ולערבב.
לבשל תוך כדי ערבוב כמה דקות.
בתאבון
דיתוש
Comentarios