מהיר וקל סלט גזר מבושל צבעוני וטעים - צביה אורן
5-6 גזרים קלופים וחתוכים לעיגולים או לאלכסונים
מכניסים לסיר עם מים חמים , מוסיפים כף מלח ומבשלים על אש קונה
למשך 10 דקות.
סוגרים מסננים ומעבירים לקערת סלט.
יש לבשל את הגזר עד לריכוך קל (שישארו יציבים)
תיבול:
3 כפות שמן זית
3 שיני שום חתוכות לקוביות קטנות
1 כפית פפריקה אדומה מתוקה
1/2 כפית כמון
1/4 פלפל שחור
1 כפית מלח ורוד הימלאיה.
מיץ מלימון אחד
כפית צ׳ילי חריף
כף אריסה
לערבב היטב
ולזלף על הגזר
לקשט בפטרוזיליה קצוצה
ויש לנו סלט ממכר
מניחים במקרר לספיגת הטעמים..
שילוב טעמים הופך אותו לסלט פופולרי,
מתאים לכל מטרה.
השילוב של טעמים חריפים ומתוקים הופך אותו לטעם מיוחד.
**********
Comments